Конкурс за есеј – Слобода на медиуми

Младински образовен форум и Радио МОФ во рамки на кампањата #СедмаСила како дел од „Проектот за млад

Повик за учество „Од идеја до стартап“

Повик за учесници за Школата за претприемништво „Од идеја до стартап“ . Повикот на албански можете д

Повик за млади истражувачи

Младински образовен форум (МОФ) отвора повик за млади истражувачи во склоп на Проектот за образовни

Интервенции во јавен простор

Младински мурали, волонтерски акции и интервенции во јавниот простор во 5 градови. Медиа/Арт клуб

Посета на Основен суд Скопје 1

На 25.12.2018 година (вторник) членовите на почетните Учиме право клубови од Скопје го посетија Осно

Предновогодишна забава на МОФ

На 26.12.2018 година, членовите на младинските клубови на МОФ (Учиме право, Дебата и Медиа/Арт) ја и

Завршни настани на училишните клубови

Младинските клубови за ученици кои функционираа во рамките на проектот „Средношколски клубови за уче

Завршен настан – МОФ Тетово

Младински образовен форум - Тетово, на 26.12.2018 година, со почеток од 19:00 часот организира јавен

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.