Работилница за градење на доверба

Младински образовен форум (МОФ), Центар за Балканска соработка - Љоја и Младински сојуз Крушево (МСК

Завршен настан на клубовите во Скопје

На 04.07.2018 (среда), во Паркот на Франкофонијата се одржа финалниот настан за членовите на програм

Национален тренинг за спроведување на истражување и евалуација

На 04ти и 05ти февруари, Младински образовен форум во соработка со Меѓународната дебатна образовна а

ДЕБАТНА КОНФЕРЕНЦИЈА – INTEGRATED TALKS

Младински образовен форум во соработка со Проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција во образовани