Конкурс за есеј – Слобода на медиуми

Младински образовен форум и Радио МОФ во рамки на кампањата #СедмаСила како дел од „Проектот за млад

Повик за учество „Од идеја до стартап“

Повик за учесници за Школата за претприемништво „Од идеја до стартап“ . Повикот на албански можете д

Повик за млади истражувачи

Младински образовен форум (МОФ) отвора повик за млади истражувачи во склоп на Проектот за образовни

Интервенции во јавен простор

Младински мурали, волонтерски акции и интервенции во јавниот простор во 5 градови. Медиа/Арт клуб

Посета на Основен суд Скопје 1

На 25.12.2018 година (вторник) членовите на почетните Учиме право клубови од Скопје го посетија Осно

Предновогодишна забава на МОФ

На 26.12.2018 година, членовите на младинските клубови на МОФ (Учиме право, Дебата и Медиа/Арт) ја и

Завршни настани на училишните клубови

Младинските клубови за ученици кои функционираа во рамките на проектот „Средношколски клубови за уче

Завршен настан – МОФ Тетово

Младински образовен форум - Тетово, на 26.12.2018 година, со почеток од 19:00 часот организира јавен

Посета на Совет на Општина Тетово

Учиме Право клубовите на Младински образовен форум од Тетово на 25.12.2018 година реализираа посета

Избрани најдобрите дебатери почетници

Викендов од 21-ви до 23-ти декември во СУГС „Орце Николов“ во Скопје, се одржа 10-тото Национално де