Интервенција на јавен простор во Скопје

На 22-ри декември (сабота), со почеток во 12:00 часот, членовите на Медиа/Арт клубот Скопје на Млади

Промовирана студентска платформа

Да не помине академската година без студентско организирање Промовирана веб платформа за информира

Reborn Park во Велес

Медиа/Арт клубот - Велес на Младински образвовен форум, на ден 22.12.2018, со почеток од 12:00 часот

Студентско (не)организирање

На 21.12.2018 (петок) во Хотел Солун од  12:00 часот ќе се одржи тркалезна маса за студентско органи

Почетничко дебатно првенство 2018

Националното дебатно првенство за почетници е дебатен турнир во организација на Младински образовен

Одржани две обуки за наставници

Одржани две еднодневни обуки за зајакнување на капацитетите на 15 наставници од три средни скопски у

Затворен фестивалот Movies that Matter

Со проекции во 5 градови, заврши филмскиот фестивал Movies That Matter Младински образовен форум

Парквенција во Скопје

Медиа/Арт клубот Скопје на Младински образовен форум во сабота на 22-ри декември со почеток во 12 ча

Mедиа/Aрт еко акција во Тетово

Медиа/Арт клубот на Младински образовен форум од Тетово во сабота на 15.12.2018 година, со почеток о

Работилници и дебати во 4 земји

Oд 13 до 18 ноември 2018 во Скопје се одржа првата Балканска дебатна академија. Академијата ја орган