MOF.MK избран за најдобар сајт на невладина организација за 2013

Сајтот на Младински образовен форум (www.mof.mk) е избран за најдобар сајт на невладина организација за 2013 година.

На манифестацијата „Сајт на годината“, која се одржа денес во кино Фросина – МКЦ, беа прогласени најдобрите сајтови во повеќе категории за 2013 година. Веб страните се одбираа според гласовите на интернет посетителите (40 проценти) и мислењето на жири комисијата (60 проценти). Жирито годинава го сочинуваа Алберт Муслиу – претседател, Гораст Цветковски, Кире Трајковски, Мики Стефаноски и Никола Анчевски.

Голема благодарност до сите кои гласаа за МОФ.МК и до стручното жири. МОФ ја промовираше својата нова редизајнирана веб страна во март оваа година, преку која редовно комуницира и ја информира јавноста за своите активности.

Благодарност и до Никола Војнов кој го изработи дизајнот на МОФ.МК и до New Media MK за имплементацијата на сајтот.

MOF.MK sajt Insta

Манифестација „Сајт на годината“ по четврти пат во Македонија ги избира најдобрите веб сајтови во десетина различни категории. Манифестацијата е организирана од Media Solutions и системот за онлајн реклами keep an eye, а под покровителство на Град Скопје и ИАБ Македонија.

Сподели

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.