Работилница за градење на доверба

Младински образовен форум (МОФ), Центар за Балканска соработка - Љоја и Младински сојуз Крушево (МСК

Завршен настан на клубовите во Скопје

На 04.07.2018 (среда), во Паркот на Франкофонијата се одржа финалниот настан за членовите на програм

Национален тренинг за спроведување на истражување и евалуација

На 04ти и 05ти февруари, Младински образовен форум во соработка со Меѓународната дебатна образовна а

ДЕБАТНА КОНФЕРЕНЦИЈА – INTEGRATED TALKS

Младински образовен форум во соработка со Проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција во образовани

Турнир на измешани тимови

На 2ри јули, во просториите на МОФ се одржа Турнирот на измешани тимови чија цел е дебатните тренери

Јавен перформанс во Струга

Како резултат на двомесечната обработка на модулот Перформанс кој се реализираше од јануари до март

„Што му недостига на мојот град?“ – Локален јавен настан во Тетово

Медиа/Арт клубот на Младински образовен форум од Тетово го реализираше настанот „Што му недостига на

Гостинско предавање од страна на адвокатката Натали Петровска 19.06.2017

На 19-ти јуни (понеделник) 2017 година во просториите на ГЕМ Клуб, членовите на скопските Учиме прав

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.