Отворено предавање „Средношколско организирање на генерацијата Zoom: Како до успешни средношколски заедници?“

Што е средношколско учество, а што неучество? Зошто е важно учениците да учествуваат во одлучувањ

Повторно отворен повик за нови членови во Клубови за демократско учество /Përsëri thirrje e hapur për anëtarë të rinj në Klubet për Pjesëmarrje Demokratike

Сакаш да се обратиш до твојата oпштина, но не го знаеш процесот како? Имаш идеја за подобрување на т

Вклучи се во средношколски клуб за претприемништво!

Постојано ти текнуваат нови идеи за стартап? Сакаш да станеш претприемач? Заинтересиран/а си за учењ

ВИДЕО: НеВозможна младинска мисија

Дали местоположбата на живеење влијае врз извршувањето на секојдневните обврски кај младите луѓе?

Презентација на наоди од истражување за студентските домови

Младински образовен форум ве поканува на промоција на наодите од истражувањето „За станарските работ

Меѓународен ден на човекови права 2020 – Посета на Министерство за правда

Унапредување на човековите права значи еднаков пристап до правда за сите! По повод Меѓународниот

Одржан меѓународен онлајн дебатен камп 4-6 декември 2020

Изминатиот викенд Младински образовен форум успешно ја организираше првата Онлајн дебатна академија

Тркалезна маса: Позицијата на младите во пандемијата

Пред самиот крај на годината, соочени со речиси 10 месеци поминати во здравствено-економска криза, с

Запиши се во Клуб за демократско учество во твоето училиште / Regjistrohu në Klub për Pjesëmarrje Demokratike në shkollën tënde

Дали сакаш да добиеш нови знаења и нови другарства? Сакаш да научиш за демократијата и да се запозна

Децата преземаа владин состанок на високо ниво: „За децата, од децата – иднината на образованието“

По повод 20ти ноември, Светскиот ден на Младите, Младински образовен форум, во соработка со УНИЦЕФ,