Младинска акција – Инфо QR Kод

Членовите на клубовите Артивизам на МОФ изработија кампања за потенцирање и афирмирање на клучните

Отворен повик за учесници во мастер класови: активизам, аргументирано изразување, ментално здравје и сеопфатно сексуално образование

Здружението за едукативен развој - Еквалис во партнерство со Младински образовен форум (МОФ), Хера и

Младинско статус кво – 10 години стагнација: Истражување за младинскиот социјален капитал

Младински образовен форум спроведе истражување за состојбата со младинскиот социјален капитал во зем

Делиберација или манипулација: Средношколско учество во Град Скопје

Презентација на наоди од истражувањето за средношколско учество во Град Скопје  Младински образов

Отворено предавање „Средношколско организирање на генерацијата Zoom: Како до успешни средношколски заедници?“

Што е средношколско учество, а што неучество? Зошто е важно учениците да учествуваат во одлучувањ

Младинска онлајн акција: Простори за рециклирање на електронски отпад

Членовите на клубовите Артивизам на МОФ изработија кампања за електронски и електричен отпад и креи

Повторно отворен повик за нови членови во Клубови за демократско учество /Përsëri thirrje e hapur për anëtarë të rinj në Klubet për Pjesëmarrje Demokratike

Сакаш да се обратиш до твојата oпштина, но не го знаеш процесот како? Имаш идеја за подобрување на т

Вклучи се во средношколски клуб за претприемништво!

Постојано ти текнуваат нови идеи за стартап? Сакаш да станеш претприемач? Заинтересиран/а си за учењ

ВИДЕО: НеВозможна младинска мисија

Дали местоположбата на живеење влијае врз извршувањето на секојдневните обврски кај младите луѓе?

Онлајн кампања: Силеџиството во твоето училиште

Силеџиството е една од најзастапените форми на непријателско однесување во нашиот воспитно-образовен