(Из)вонредна проекција #2 со кратките филмови на Ана Јакимска

Младински образовен форум и Радио МОФ ве покануваат да го проследите второто издание на „(Из)вонредн

(Нe)одговорноста на институциите за најранливите граѓани во услови на криза

Реакција на граѓанските организации за ненавременото и несоодветното постапување на институциите при

Повик за учесници за онлајн курс за Аргументирано изразување

Дебатната програма во рамките на Младински образовен форум ве поканува да го проследите „Онлајн курс

(Из)вонредно предавање #9 – Космологија и астрофизика

Младински образовен форум ве кани на деветтото (Из)вонредно предавање каде ќе учиме за космологија и

Онлајн дебата за образование и младински активизам

Во период на општествена изолација и прекин на традиционалниот образовен процес, Младински образовен

(Из)вонредни проекции на кратки филмови

Млади ентузијасти, филмофили, идни и сегашни филмаџии, Младински образовен форум и Радио МОФ ве пока

(Из)вонредно предавање #8 – Oграничен пристап до здравствена заштита

Младински образовен форум Ве поканува да го проследите осмото (Из)вонредно предавање насловено „Зошт

Ново студентско секојдневие #3 – Управување со лични финансии

Младински образовен форум и и Фондацијата за демократија Вестминстер (WFD) ве покануваат да го просл

Млади во криза – итни препораки за намалување на негативните ефекти од Ковид

ПОСЛЕДИЦИТЕ ВРЗ МЛАДИТЕ ОД КРИЗАТА ЌЕ ТРААТ ДОЛГО, МОРА ДА СЕ ДЕЛУВА ИТНО! Документ со итни препо

(Из)вонредно предавање #7 – For the love of Gods, why do we need theater today?

Следното (Из)вонредно предавање од циклусот отворени предавања за млади е посветено на театарот. Пре