Дали на МВР треба да му се дозволи пристап до фејсбук профили и групи?

Погледнето го видеото креирано во рамки на проектот Free2Choose, спроведен од Младински образовен форум во соработка со Anne Frank House од Холандија, a поддржан од UNDP. Видеото е изработено од средношколци кои учествуваа на тренинг за човекови права и видео активизам и има за цел да отвори дискусија меѓу младите за општествените појави кои резултираат со дискриминација и кршење на основните човекови права.

Што мислите, дали на МВР треба да му се дозволи пристап до македонските фејсбук профили и групи?

Сподели