Доделени сертификатите на членовите на клубот „Учиме право“

Членовите на мофовскиот клуб „Учиме право“ на 25 јули, недела, ги подигнаа своите сертификати за успешно завршената учебна година.

Тие на средбата која се одржа во живо разговараа за нивното искуство во оваа онлајн „Учиме право“ учебна година и го споделија мислењето во однос на програмата и програмските активности.

Честитки до членовите, а сите кои не се приклучија оваа учебна година можат да се пријават на повикот за нови членови кој ќе биде објавен пред крајот на август.

Сподели