Дојди, Види, Прочитај! – Изложба на млади новинари-аматери

Членовите на Медиа клуб – Скопје од Младински образовен форум ве покануваат на аматерска изложба на фото – стории. 
Настанот е резултат на двомесечни работилници за фотографија и новинарство, преку кои членовите изготвија текстови придружени со фотографии кои отсликуваат еден дел од нивното секојдневие, нивните интереси и потреби. Фотографијата и новинарстовото имаа куса љубовна авантура. Нивнoто love child e нашата изложба! 

Ве очекуваме во Паркот на новинари, карши Министерство за образование да ја дадете вашата поддршка за изложбата и средношколците кои таму го поставија својот протестен камп.

Се гледаме таму!

Сподели

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.