Eдна година во МОФ [Видео на МедиаАрт]

Членовите на МедиаАрт клубот во Скопје во пресрет на завршувањето на својата учебна година 2014/2015 израбитија кусо видео кое беше проектирано пред доделувањето на сертификатите.

Видеото со свои (ненамерни) изјави го збогатуваат: Сања Стефановиќ, Сандра Анастасовска, Марија Павлеска, Александра Филипова и Стефан Алексиќ.

Видеото го изработија Тамара Ѓуроска и Матеј Станојевиќ, под менторство на Стефан Палитов, а беше прикажано на настанот за додечување на сертификати на членовите на скопските Медиа и Арт клубови и групата за перформанс Кунстверкштат.

 

Сподели

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.