Финална дебата – Локален дебатен турнир „Неготиниада“

Negotino

Дебатниот клуб на Младинскиот образовен форум [МОФ] во Неготино, во соработка со Центарот за регионален одржлив развој [ЦРОР] и младинската организација при СОУ„Св.Кирил и Методиј“ – Неготино, го организираат ЛОКАЛНИОТ ДЕБАТЕН ТУРНИР „НЕГОТИНИАДА“ на теза: „Екстерното оценување е оправдано“.

Финалето на овој турнир ќе се одржи во Собраниската сала на Општина Неготино, на 27 март 2014 (четврток), со почеток во 19:00 часот. Дебатата е отворена за сите заинтересирани посетители.

Линк до ФБ настан

Сподели