Годишно Собрание на МОФ 2019

На 30 јуни 2019 во просториите на Универзитетот за туризам и менаџмент, се одржа Годишното Собрание на членството на Младински образовен форум, На Собранието беше избрана Стефани Спировска за претседателка на организацијата како и 3 нови членови на Управниот одбор – Ивана Петковска, Мартин Галевски и Ѓорѓи Димески. На собранието присуствуваа членови од МОФ центрите во Скопје, Тетово, Куманово, Велес и Прилеп. Настанот е поддржан од Фондацијата Отворено општество Македонија како дел од проектот Ангажирање на младите за студентски и младински политики.

Сподели

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.