Инфографик – МОФ Летна академија 2013

Погледнете го инфографикот со статистиките од МОФ Летната академија 2013 која се одржа во периодот од 26-30 август во Извидничкиот камп – Охрид. Летната академија 2013 е поддржана од Проектот на УСАИД за граѓанско општество, Фондација Отворено општество Македонија, институционалниот грант на ИДЕА од програмата „Europe for citizens” и спонзорите „Play сокови“ и Jacobs кафе.

Сподели