МОФ.мк номиниран за најдобар сајт на невладина организација

На наше огромно задоволство, веб страната на Младински образовен форум (МОФ) е номинирана за веб страна на годината 2013 во категоријата „Најдобар сајт за невладини организации “ на четвртиот по ред избор на сајт на годината во Македонија.

МОФ ја промовираше својата нова редизајнирана веб страна во март оваа година, преку која редовно комуницира и ја информира јавноста за своите активности. Во категоријата „Најдобар сајт за невладини организации“, МОФ.МК се натпреварува заедно со веб страните на триесетина други организации од Македонија.

Доколку вам ви се допаѓа новиот изглед и содржина на нашата веб страна, можете да гласате за МОФ.МК тука. Гласањето од интернет посетителите ќе започне од 26.11.2013 и ќе трае до 05.12.2013.

Сајт на годината е манифестација која по четврти пат во Македонија ги избира најдобрите веб сајтови во повеќе категории. Манифестацијата е организирана од Media Solutions и системот за онлајн реклами keep an eye, а под покровителство на Град Скопје и ИАБ Македонија.

Сподели

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.