Обичен демократски ден на Слободан Љубопитковски во друштво на г-ѓа Јустиција

demonstriraj demokratija MKБрошурата која ја имате во вашите раце е опис на еден обичен ден на Слободан Љубопитковски, исполнет со многу прашања на кои одговара г-ѓа Јустиција. Од секојдневните ситуации Слободан учи многу нови работи и станува свесен за тоа дека правото е присутно секаде, а токму свеста за постоењето и остварувањето на сопствените права е она што го прави едно општество демократско.

Издава: Младински образовен форум

Автори: Кристина Митрова, Бојан Мapичиќ, Диана Близнаковска

Издадена: 2012

Изданието е поддржано од Амбасадата на САД во Скопје

Линк за преземање

Сподели