Отворен повик за волонтери во Радио МОФ

Радио МОФ објавува повик за тројца волонтери кои се заинтересирани за аудио и видео техника и имаат желба да научат да снимаат и монтираат аудио и видео записи.

За време на волонтерскиот ангажман од три месеци, започнувајќи од први април до 31 јуни, волонтерите ќе имаат можност да ги научат основните вештини за снимање емисија во студио, за едитирање на емисија, аудио стрим, видео стрим и подготовка на техника на настан.

Не е задолжително да се има претходно познавање од областa, со оглед на тоа што Радио МОФ ќе ги обучува, менторира и мониторира волонтерите. Неделниот ангажман изнесува до десет работни часови.

Волонтерите треба да се на возраст помеѓу 19 – 24 години, а за повеќе информации заинтересираните кандидати може да се обратат на stefan_aleksik@radiomof.mk или на телефонскиот број 02 31 39 692. Повикот е отворен до 24 март 2015 година.

Сите заинтересирани треба да пополнат апликацијата за волонтери достапна подолу во текстот, или директно нa овој линк

Сподели

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.