Победник на кромид фест – Откриен тајниот спонзор за мерцедесот Е-класа на Ректорот на УКИМ

Радио МОФ на Engage го прогласи најдобриот кромид кој пристигна на #кромидфест. Розева е младоста во кралството Македонија инспирираше многу, но сепак еден ја освои наградата iPad. Најдобриот кромид му припадна на Александар Ѓелевски и неговата вест за тајниот спонзор за мерцедесот Е- класа на ректорот на УКИМ.

Гласовите од facebook и жири комисијата составена од Сеад Џигал и Катерина Васковска ги подредија пара вестите на следниов начин:

01. #029
02. #042
03. #043
04. #030
04. #033
06. #007
06. #025
06. #023
09. #018
10. #002

Сподели