Посета на општина Куманово

Денес, на 26 февруари 2019, учесниците од Почетниот Учиме право клуб од Куманово беа во посета на општина Куманово. При посетата учесниците одблизу се запознаа со работата на најголемата општина во Македонија по број на население. Остварија и средба со градоначалникот на општина Куманово, г-дин Максим Димитриевски, кој топло ги пречека, зборуваше за своите надлежности, планови, како и за предизвиците со кои се соочува и отворено одговараше на прашањата на љубопитните средношколци.

Активноста се спроведува во склоп на проектот: Ангажирање на младите за студентски и младински политики, поддржан од Фондацијата отворено општество – Македонија.

Сподели

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.