Предновогодишна забава на МОФ

На 26.12.2018 година, членовите на младинските клубови на МОФ (Учиме право, Дебата и Медиа/Арт) ја испратија 2018-тата со забава во МОФ. Во конференциската сала се одржа предновогодишен Учиме право квиз кој беше наменет за оние кои сакаа да си ги измерат силите во следниве категории: „Учиме право“, „Општа култура“, „Како беше текстот?“, „Гатанки“ и „Учиме право 2“. Победи тимот „Ептен напредни“ составен од членовите на скопскиот Напреден Учиме право клуб.

Во тренинг-салата пак, се играше и пееше караоке каде што најопуштените се фатија за микрофон и ги испеаја најактуелните, но и ретро хитови од македонската и странската музичка сцена.

Младински образовен форум на сите свои членови им ја честита новата 2019-та година и им посакува многу среќа, здравје, љубов и успех на личен и професионален план. Се гледаме во наредната година со нови сили и енергија за истрајност во борбата со новите предизвици.

Сподели

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.