Програми

МОФ ја исполнува својата мисија преку спроведување на активности во своите програми:

  1. Дебатна програма;
  2. Учиме право програма;
  3. Програма за истражување, анализа и креирање на младински образовни политики;
  4. Програма за младински активизам.
Сподели