Првоаприлски желби – Маски без пардон

Додека сите се маскираат за инстант забава, оваа година, спротивно на она што е редовна појава, членовите на Медиа арт клубот од Скопје, создадоа албум со фотографии кои ги изразуваат проблемите на младите. Погледнете го албумот и видете што за себе посакуваат Дарт Вејдер, очајните домаќинки и полицајците!

Целата галерија можете да ја погледнете тука

Сподели