Радио МОФ// Dance stage @ Пиволенд

Untitled-1Кога: 31 август – 05 септември 2011
Каде: Паркинг Сала “Борис Трајковски” – Скопје

Оваа година како резултат на соработката со Пасворд Продукција, Радио МОФ хостира 4 вечери на денс бината на Пиволенд.

Програмата е жанровски поделена по денови за да се удoстојат вкусовите на сите посетители (Рап, Фанк, Хаус, Техно и Инди)

Поведени од идејата дека просторот за промовирање на младите е ограничен, поголемиот дел од програмата го доделивме на млади изведувачи кои ке имаат можност да ја промовираат музиката во која веруваат.

На бината ќе настапат:
Flooder [Pollux], Горан Кан [Kerkez], Славе, Rootboy, Beatnex (Kinjo, Tanimed, Argeadi), Andreas Hz, Зад Аголот, Navigatorot, Oky Doky, Ilich и
Clubland dj-ите и пријателите на Радио МОФ:  Дениз Селмани, Јован Стојкоски Zomax, Clubbers gone wild, Ola Dioss, Филип Славковски, Динамик Дуо, Соња Исмаил, Бабевски и други.
Целосната програма ке биде објавена во следните денови.
Радио МОФ е независно интернет радио кое продуцира и споделува музички и информативни содржини достапни на
www.radiomof.mk
Идејата зад Радио МОФ е да се креира медиум кој е отворена страница за промоција на младинската, културната и креативната заедница.
Радио МОФ е програмска активност на Младински образовен форум.

ФБ настан: Радио МОФ// Dance stage @ Пиволенд

Сподели