Тренинг за тренери – Зголемување на младинско политичко учество

На 13-ти, 14-ти и 15-ти септември, во просториите на Хотел „Водно“ во соработка со Фондација за демократија на Вестминстер во рамки на проектот „Зголемување на младинското политичко учество“, Младински образовен форум организираше тренинг за тренери во младински клубови за политичко учество. Тренерите кои беа дел од овој тренинг ќе бидат ангажирани во период од 4 месеци водење на младински клубови и одржување на предавања за млади од областа на демократијата, граѓанските права и слободи, младинските тела и структури, институции и политики за млади, младински активизам и учество и застапување и акција.

  

 

Сподели

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.