Трибина „Евтини студентски приказни“ на Медицински факултет – Скопје

Младински образовен форум (МОФ) ве поканува да присуствувате на четвртата по ред трибина со наслов „Евтини студентски приказни“, која ќе се одржи на 13.05.2013 (понеделник) на Медицински факултет – Скопје (амфитеатар 1) во 14:00 часот.

На „Евтини студентски приказни” ќе се дискутира за моменталната состојба во студентското организирање на УКИМ, како и за можностите за унапредување на истото. Како панелисти на трибината ќе говорат Горан Стевановиќ (ЕМСА), Стефан Марковски (Иницијатива за ново младинско/студентско движење) и Огнен Јакасановски (МОФ). Посебно место во дискусијата ќе и се даде и на самата публика, која ќе може да ги образложи нејзините ставови, мислења и искуства на темата.

На настанот ќе биде прикажан и првиот документарен филм за студентското организирање во Македонија насловен „Студентите за плурализам“.

Линк до ФБ настан

Сподели

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.