Трибина на Правната клиника за слободен пристап до информации од јавен карактер

Ве покануваме да ја проследите втората трибина на Правната клиника за слободен пристап до информации од јавен карактер која ќе се одржи во просториите на градската библиотека, на 23.09.2010(четврток) во 12 и 30 часот. Трибината ќе трае еден час, и на неа  ќе се дискутира за Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер како алатка за остварување на правата на студентите, и по завршувањето на презентациите од учесниците ќе има простор за прашања од публиката.a

Повеќе за Правната клиника на сајтот на Правниот Факултет “Јустинијан I” и на сајтот на МОФ.

Сподели