[Вечерна дебата] Овој дом верува во политиките на Маргарет Тачер

1004042_10151707938010960_1968855437_n

Имајќи ги на ум поделените мислења околу тоа дали Маргарет Тачер треба да биде гледана како позитивна или негативна личност во историјата како и фактот што нејзините (не)популарни политики сеуште се актуелни во некои делови од светот, дебатерите од Младински образоен форум организираат јавна дебата на тема „Овој дом верува во политиките на Маргарет Тачер“

Јавната дебата ќе се одржи во четврток, 20ти јуни во Олд Скул со почеток во 20.00 часот. Присутните гости ќе имаат можност да се вклучат во дебатата со прашања и коментари во текот на говорите. Добредојдени се сите кои имаат свое мислење на темата и желба да го споделат со присутните.

Линк до ФБ настан

Сподели