[Видео] ENGAGE 2013 во 3 минути

Ви го претставуваме првото видео документирање на овогодинешниот ENGAGE. Во видеото придружено со музичка подлога од Керкез може да погледнете како изгледаше настанот, како се ангажираа учесниците и какви содржини проследивме.

Во наредните денови ќе следуваат и објави на презентациите на говорниците, видеа од самите презентации, панел дискусии и работилници.

Сподели