Повик за доделување грантови

Повик за доделување грантови на граѓански организации кои дејствуваат како промотори на слободата на

Работилница за градење на доверба

Младински образовен форум (МОФ), Центар за Балканска соработка - Љоја и Младински сојуз Крушево (МСК

Одржан тренинг за нови тренери

Викендот 21-23 септември во Скопје, во Јавна соба се одржа Тренинг за нови тренери во младинските кл

Oдржани првите работилници за медијација

Oдржани првите работилници за градење доверба и медијација за средношколци Младински образовен фо