Повик за учество во менторска програма за млади новинари за креирање медиумски продукти поврзани со бегалци, баратели на азил и лица без државјанство

Младински образовен форум (МОФ) во партнерство со УНХЦР, Агенцијата на ОН за бегалци, отвора повик з

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА РАБОТИЛНИЦИ ЗА МЛАДИ | THIRJE PËR PJESËMARRJE NË PUNTORI PËR TË RINJTË

Фондот за население на Обединетите нации – УНФПА во партнерство со Младински образовен форум (МОФ),

Студентски дебатен турнир за почетници – Отвори го умот за нови перспективи

Драги студенти, со огромно задоволство ви го најавуваме Студентскиот дебатен турнир за почетници – О

Повик за два нови члена на Управниот одбор на Младински образовен форум

Врз основа на член 19 и 27 од Статутот на Младинскиот образовен форум на 06.03.2024 година се распиш

Повик за учество на виртуелни размени од областа на медиумска писменост и интеркултурен дијалог

Во рамки на проектот „Младите во Западен Балкан – виртуелна разгледница“, Младински образовен форум

Прашалник за мапирање на младински организации, иницијативи, средношколски и студентски тела и локални младински совет

Во претстојниот период, Младински образовен форум (МОФ) ќе работи на мапирање на младински организац

Повик за 8 (осум) локални младински акции Thirrje për 8 (tetë) aksione lokale rinore

Фондот за население на Обединетите нации -  УНФПА во партнерство со Младински образовен форум (МОФ),

Повик за изработка на медиумски производи Thirrje për prodhimin e produkteve mediatike

Ажурирано на 23.02.2024 година. Фондот за население на Обединетите нации - УНФПА во партнерст