Прашалник за мапирање на младински организации, иницијативи, средношколски и студентски тела и локални младински совет

Во претстојниот период, Младински образовен форум (МОФ) ќе работи на мапирање на младински организац

Повик за 8 (осум) локални младински акции Thirrje për 8 (tetë) aksione lokale rinore

Фондот за население на Обединетите нации -  УНФПА во партнерство со Младински образовен форум (МОФ),

Повик за изработка на медиумски производи Thirrje për prodhimin e produkteve mediatike

Ажурирано на 23.02.2024 година. Фондот за население на Обединетите нации - УНФПА во партнерст

Отвори го умот за нови перспективи: Приклучи се во студентски дебатен клуб!

 Младински образовен форум (МОФ) отвoра повик за членови на студентските дебатни клубови. Дебатни

[Deadline Extended] Regional Youth Mobility Leadership Programme CALL 2023/2024

The deadline for submitting your applications for the Regional Youth Mobility Leadership Programme h

Повик за уредник/чка на Радио МОФ

Приклучи се на тимот на Радио МОФ! Радио МОФ во новата 2024 година го освежува тимот. Бараме нов ур

МОФ 2023

Што направи МОФ во 2023 година? Овозможивме пристап до неформално образование за повеќе од 4.0

Одржано Националното дебатно првенство за почетници 2023

Од 15-ти до 17-ти декември 2023 година во СУГС Гимназија „Орце Николов“ се одржа Националното дебатн